fbpx
06-51979075
info@resettraject.nl
Zijdemos 30, 3994 KE Houten

oplossing

De totaalaanpak voor chronische pijnklachten

Triggerpoint Reset Methode

De oplossing: De Triggerpoint Reset Methode van Tim van Orsouw vormt de basis van het Reset-traject. Het Reset-traject wordt samengesteld op jouw situatie en dat doen we vanuit een holistische visie. We focussen ons dus niet alleen op de zere plek maar richten ons op alle aspecten die van belang zijn voor een goed resultaat (bijv. voeding, stressfactoren, beweging, beperkende gedachtes en patronen etc.). Al deze factoren spelen namelijk een rol bij jouw pijnklachten en zullen aangepakt moeten worden om succes te behalen. Hierdoor zal je niet alleen pijnvrij worden, je zal meer energie krijgen, meer focus hebben, doelgerichter leven en beter in je vel zitten.

Tijdens het Reset-traject gaan we SAMEN aan de slag om jouw pijnklachten te verhelpen. SAMEN betekent dus niet dat je alleen bij mij op de massagetafel komt te liggen. Je zal zelf ook aan de slag moeten.
Daarom is het Reset-traject alleen geschikt als je:
– toe bent aan een blijvende oplossing voor jouw pijn
– wilt investeren in jezelf
– weer leiderschap wilt nemen over je eigen leven en gezondheid
– open-minded bent en nieuwe dingen wilt leren
– zelf in actie wilt komen en bereid bent te werken aan zelfontwikkeling

Alleen actie zal leiden tot resultaat.

Het Reset-traject duurt 6 tot 8 weken en zal worden samengesteld op basis van jouw situatie. Je krijgt opdrachten die je thuis in vertrouwde omgeving uit kunt werken. In eerste instantie om bewustwording te creëren, inzicht te geven en te leren wat de echte oorzaak is van de pijn. Als je dat weet ga ik je leren hoe je je pijnklachten zelf kan elimineren.
Het lezen en beluisteren van (audio)boeken, het bekijken van films en het maken van opdrachten kunnen deel uitmaken van jouw Reset-traject.

Het traject bevat drie Resetbehandelingen. Twee behandelingen van 2 à 2,5 uur en één volledige Reset VIP dag incl. gezonde lunch. Tijdens deze Resetbehandelingen zal de focus liggen op mind-body coaching en zullen er fysieke Resettechnieken toegepast worden als dat nodig is.
(dry needling, injecties, pijnstillers, triggerpointmassage of eindeloze oefeningen maken GEEN onderdeel uit van dit traject).

Hoe dat allemaal precies in zijn werk gaat vertel ik je graag in het gratis adviesgesprek. Vraag snel een gratis adviesgesprek aan want je hebt lang genoeg met jouw pijnklachten rondgelopen. De oplossing is dichterbij dan je denkt.

Heb jij chronische pijnklachten zoals nek/schouderklachten,
hernia, frozen shoulder, fibromyalgie of artrose?

Doe dan snel de pijntest om te kijken of jouw pijnklachten te verhelpen zijn.

Want een leven zonder pijnklachten is mogelijk.
Zelfs als jou verteld is dat je met je klachten moet leren leven.