fbpx
06-51979075
info@resettraject.nl
Zijdemos 30, 3994 KE Houten

De totaalaanpak voor chronische pijnklachten

Mijn naam is Mark Middelweerd (1979) en ik zal het Reset-traject voor jou verzorgen.

Al mijn hele leven ben ik geïnteresseerd in sport en het menselijk lichaam. Het was dan ook niet meer dan logisch dat ik na de middelbare school naar de Academie Lichamelijke Opvoeding ging. Toch zat ik daar niet op mijn plek en na het tweede jaar stopte ik mijn studie. Na die periode ging ik bij een sportcentrum aan de slag als Medical Fitness Instructor.
In 2004 volgde ik mijn eerste massageopleiding en in 2006 besloot ik voor mezelf te beginnen. In eerste instantie als freelance Fitness Instructor met een praktijk aan huis voor sport- ontspannings- en hotstone massages.
Sinds 2010 verzorg ik alleen nog maar stoelmassages bij bedrijven als preventiemiddel tegen stress, rsi en nek-schouderproblemen. Afgelopen jaren heb ik veel mensen blij mogen maken en veel gespannen schouders en stijve nekken los mogen masseren. Al die jaren probeerde ik de mensen die langs kwamen een duwtje in de rug te geven op weg naar een gezonder en fitter leven. Toch bleef er iets knagen……
Steeds zag ik mensen binnenkomen met pijn, een stuk opgewekter weer weggaan en twee weken later weer terugkomen met dezelfde pijnklachten. Hoe kan dat? Waarom komen deze klachten steeds weer terug? Wat ze ook proberen? Ondanks dat het een perfect business model is als cliënten twee keer per maand terugkomen is dat niet mijn doel. Mijn doel is om mensen BLIJVEND pijnvrij te maken.

Triggerpoint Reset Methode

Toen ik op facebook wat posts van Tim van Orsouw over de Triggerpoint Reset Methode tegenkwam was ik eerste wat sceptisch. Na meerdere berichten van hem gelezen te hebben raakte ik langzaam overtuigd dat zijn methode DE oplossing is voor mensen met chronische pijnklachten. Ik ben er van overtuigd dat een fysieke behandeling niet het enige is wat nodig is. Er zijn zoveel factoren die bepalend zijn bij het in stand houden van chronische pijnklachten. Die zal je allemaal aan moeten pakken om succes te boeken.
Het lichaam is een wondermachine. Je moet alleen de juiste omgeving creëren en de juiste middelen toedienen om het lichaam optimaal te kunnen laten presteren. En dat doen we met het Reset-traject. Ondanks dat ik zelf geen chronische pijnklachten had heb ik wel de positieve effecten van deze trajecten mogen ervaren. Door een paar kleine aanpassingen in mijn dagelijkse routine ga ik veel fitter, energieker en positiever door het leven. En dat gun ik jou ook!

Dus als jij er van overtuigd bent dat het altijd beter kan en wil jij van je pijnklachten af. Laten we dan eens in gesprek gaan.